Kategoriassa Tilitoimisto, Uutinen

Ei yrittämisen silti tarvitse olla vaikeaa, rohkeutta se kyllä vaatii. Yrittäminen on uusiin asioihin heittäytymistä, oppimista, epäonnistumista ja uusia vastoinkäymisiä juuri kun edellisistä selvisi. Se on onnistumista, riemua ja tulosta, mutta aina se on jokapäiväistä rajojen kokeilemista. Onneksi sinun ei tarvitse mennä aivan rajalle saakka. Me Agendassa olemme mukanasi auttamassa sinua yrityksesi alkutaipaleella.

Me kerromme juurta jaksain kuinka yrityksesi talousasiat hoidetaan. Avullamme vältät aloittavan yrittäjän pienet virheet taloushallinnossa, juuri ne pikkujutut jotka voivat vakavimmillaan johtaa yrityksesi pahoihinkin vaikeuksiin. Kaikkea ei voi tietää ja ennakoida, mutta yhteistyö Agendan kanssa tekee sinusta yrityksesi taloushallinnon mestarin. Lupaamme, että meidän yrittäjämme ei tarvitse itkeä matkalla pankkiin.

Tule käymään ilmaisessa palaverissa ja saat avaimet yrityksesi perustamiseen. Jos sinulla on jo yritys, käymme läpi perusasiat, jotta upea taipaleesi yrittäjänä ei kaadu johonkin pieneen asiaan. Mitätöimme yhdessä mitättömät ongelmat ja keskitymme olennaiseen. Muista, että pienikin yrittäjä voi olla kansakunnan aarre.

Ota yhteyttä!
asiakaspalvelu@agendaoulu.fi
Puhelin 050 346 6514

Viimeisimmät kirjoitukset

Start typing and press Enter to search