Kategoriassa Tilitoimisto

Yrittäjä tarvitsee lomaa, siinä missä muutkin. Yrittäjän lomailussa käytännön esteeksi muodostuu kuitenkin usein se, että varsinaista tuuraajaa ei ole, eikä sellaisen palkkaamiseen ole oikein mitään järkevää ratkaisua.
Varsinkin yksin- ja pienyrittäjillä lomat saattavat jäädä turhankin lyhyiksi, vaikka työstä olisi välillä hyvä irrottautua jo pelkästään terveydellisten syiden takia.

Aina yrittäjä ei voi, eikä haluakaan olla neljän viikon lomalla, mutta lyhytkin loma voi olla omiaan laskemaan stressitasoja ja parantamaan tuottavuutta – kunhan mielessä ei pyöri työasiat aivan koko aikaa.

”Suomen Yrittäjien tekemän kyselyn mukaan 10 prosenttia yrittäjistä ei pidä lainkaan kesälomaa. Yrittäjien kesäloman pituus on keskimäärin kaksi viikkoa, kun toiveena on neljän viikon yhtenäinen kesäloma.”
-Kauppalehti

Kun yrittäjän arki on jo valmiiksi stressintäyteistä, lomasta ja sen suunnittelusta on turha ottaa itselleen lisää päänvaivaa. Jos loma ei onnistu kesällä, se kannattaa pitää jonain muuna aikana. Pitkällä jänteellä loma tuo itsensä takaisin moninkertaisesti. Kun olet pienenkin irtioton saanut, jaksat taas hymyillä ja palvella asiakkaitasi

Nauti vapaa-ajastasi, sillä tutkimustenkin mukaan sellaiset yrittäjät jaksavat parhaiten!

Viimeisimmät kirjoitukset

Start typing and press Enter to search