Kategoriassa Tilitoimisto, Uutinen

Vuodenvaihteen kohdalla suurimman osan tilikausista myös päättyy ja uusi tilikausi alkaa. Tämä on yleensä paras ajankohta vaihtaa kirjanpitäjää, mikäli et ole nykyisen tilitoimiston toimintaan tyytyväinen.

Tilikartta uusiksi ja yrityksellenne hyödylliseksi

Uusi tilikausi voidaan alkaa mahdollisimman puhtaalta pöydältä ja tilikartan rakentaminen voidaan myös laittaa helpommin uusiksi. Liian usein näkee, että kirjanpito hoidetaan rimaa hipoen käyttäen vain yleisiä tilejä/tiliöintejä, jolloin tuloslaskelmasta oikean tiedon irrottaminen vaatii pää- tai päiväkirjaan paneutumista. Yrityksen kannalta on tärkeää, että tilikartta on sellainen, että jo parin minuutin silmäily tuloslaskelmaan antaa nopeasti todellisen kuvan, mistä raha tulee ja mihin se tarkalleen ottaen menee.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Yhä useampi meille tuleva asiakas haluaa edelleen henkilökohtaista palvelua, vaikka maailma ympärillämme sähköistyy. Yrittäjä on haasteidensa kanssa aivan liian usein ja aivan liian yksin. Kirjanpitäjä saattaa olla ainoa ulkopuolinen luotettava henkilö, jota yrittäjä joutuu (=pääsee) kohtaamaan. Tällöin kohtaamisen merkitys korostuu. On myös helpompi tehdä kysymyksiä, kun kirjanpitäjä on aidosti läsnä ja kiinnostunut, miten yritytyksellänne ja sinulla menee.

Kyllästyminen joka risauksesta laskuttamiseen

Palveluista laskuttamisessa on suuria eroja tilitoimistojen välillä. Osassa tilitoimistoista kirjanpitäjät ovat erikoistuneet vain tiettyyn asiaan ja tekevät asiakkaiden kirjanpidoista vain pienen osan. Tällöin ”joka risaus laskutetaan”. Meillä Agendalla tähän leikkiin ei ole lähdetty, vaan pidämme palvelun joustavana.

Älä epäröi pyytää yhteydenottoa niin kutsumme sinut kahaville juttelemaan! Siitähän sitä sitten näkee, voisimmeko olla sopiva taloushallinnon kumppani yrityksellenne jatkossa?

Viimeisimmät kirjoitukset

Start typing and press Enter to search