Oma Agenda

Tervetuloa Oma Agendaan, taloyhtiöiden omille sivulle. Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, soita tai lähetä viestiä Agendan asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu:
010 3180 900
asiakaspalvelu@agendaoulu.fi

Agenda kehittää palveluitaan jatkuvasti. Tavoitteemme on, että taloyhtiöiden ja erityisesti asukkaiden omaan kotiin liittyvät asiat olisivat mahdollisimman mutkattomia hoitaa. Uusimpana ilmaisena palveluna tarjoamme taloyhtiöille Oma Agenda-palvelun, joka helpottaa asukkaiden elämää. Tarkoituksemme on myös kehittää palvelua eteenpäin uusia innovaatioita hyödyntäen.

Asukkailla on käytössään Oma Agenda -taloyhtiön sivu, turvallisesti salasanan takana. Sivulta voi lukea oman taloyhtiönsä tiedotteita sekä ladata esimerkiksi asiakirjoja.

Kun sivulle pitää lisätä uutta materiaalia, riittää että lähetätte päivityksen oheisella lomakkeella. Oma Agenda lisää tiedot sivullenne. Halutessanne lähetämme myös talon asukkaille sähköpostia uudesta tiedotteesta tai ladattavista asiakirjoista.

Oma Agenda sivuja voi käyttää myös tabletilla ja matkapuhelimella.

Jos asukkaalla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, toimitamme luonnollisesti tiedotteen tai asiakirjan hänelle perinteisin keinoin.

Lähetä tiedote tai asiakirja Agendaan lisättäväksi Oma Agenda omalle sivulle.

Start typing and press Enter to search